Onze website, Gamemarkt.nl, bevat informatie die bedoeld is om algemeen van aard te zijn. De informatie op onze website is niet bedoeld als vervanging voor professioneel advies, en we raden u aan om altijd professioneel advies te vragen voordat u actie onderneemt op basis van de informatie op onze website.

We doen ons best om ervoor te zorgen dat de informatie op onze website juist en up-to-date is, maar we kunnen niet garanderen dat alle informatie op onze website juist is of dat de informatie op onze website op elk moment up-to-date is. We reserveren ons het recht om de informatie op onze website te wijzigen, te verwijderen of toe te voegen zonder voorafgaande kennisgeving.

We zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie op onze website of het niet kunnen gebruiken van de informatie op onze website. Dit geldt ook voor schade die voortvloeit uit virussen of andere schadelijke componenten die op onze website aanwezig kunnen zijn.

We zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar we verwijzen of die verwijzen naar onze website. Het gebruik van deze websites is volledig voor eigen risico van de gebruiker.

Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord