De Glorious Model O Wireless (Regular) is een draadloze gaming muis die is ontworpen voor gamers die een lichtgewicht, high-performance muis willen die comfortabel te gebruiken is voor lange periodes van tijd. Het heeft een slank, ergonomisch ontwerp en is gemaakt van een duurzame, hoogwaardige kunststof die bestand is tegen slijtage.

Een van de opvallende kenmerken van de Model O Wireless (Regular) is het lichtgewicht ontwerp. Hij weegt slechts 59 gram en is daarmee een van de lichtste gamingmuizen op de markt. Dit maakt het ideaal voor snelle, hoge-precisie gaming, omdat het zorgt voor snelle en eenvoudige beweging van de muis.

De Model O Wireless (Regular) heeft ook een zeer nauwkeurige sensor die bewegingen tot 12.000 DPI kan volgen, zodat je bewegingen nauwkeurig worden vertaald naar acties in de game. Het heeft ook zes programmeerbare knoppen die kunnen worden aangepast aan uw gaming behoeften.

De Model O Wireless (Regular) heeft ook een draadloze verbinding die gebruik maakt van een 2,4 GHz draadloze dongle voor een stabiele verbinding met lage latentie. De batterij gaat tot 60 uur mee op een enkele lading, dus je kunt lange tijd gamen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je zonder stroom komt te zitten.

Over het geheel genomen is de Glorious Model O Wireless (Regular) een hoogwaardige, lichtgewicht draadloze gamingmuis die geschikt is voor een breed scala aan games. Het heeft een comfortabel, ergonomisch ontwerp en een hoge-precisie sensor die het ideaal maakt voor snelle, hoge-precisie gaming.

Aanbieders de aanbieders met de scherpste prijzen

Alternate.nl Voor besteld, is volgende werkdag bezorgd.
Gratis bezorging vanaf: altijd 5,95
€ 54,90 Bekijk »
bol.com Voor besteld, is volgende werkdag bezorgd.
Gratis bezorging vanaf: gratis met Select
€ vanaf 48,00 Bekijk »
Azerty.nl Voor besteld, is volgende werkdag bezorgd.
Gratis bezorging vanaf: 25
€ vanaf 24.95 Bekijk »
Megekko.nl Voor besteld, is volgende werkdag bezorgd.
Gratis bezorging vanaf: 0
€ vanaf 79.0 Bekijk »

Overige berichten